Easy Motion

BH Bikes blijft innoveren met nieuwe applicaties voor de EVO-, Neo- en Nitro-series.

De nieuwste Easy Motion Premium App meet meer dan 40 verschillende functies waaronder; snelheid, cadans, afstand, calorieverbruik, wattage, hartslag en stijgingspercentage. Er zijn 3 verschillende assistentieniveaus beschikbaar; manuele assistentie, automatische assistentie op basis van het profiel van de gekozen route en een automatische assistentie op basis van de hartfrequentie van de gebruiker.

De Premium App geeft u de mogelijkheid om de display naar wens te configureren. Denk hierbij maar eens aan de kaart met de route, het profiel en/of een reeks door u zelf gekozen parameters. De App zal de gereden routes registreren en informatie weergeven zoals datum, afstand, tijd en gemiddelde snelheid. Er is tevens een Bluetooth module verkrijgbaar. Deze heeft een ANT+ aansluiting en is aan te sluiten op een snelheidsmeter, cadanssensor en hartslagmeter.

De applicatie zal tijdens het gebruik ook een diagnose uitvoeren. Zo ontvangt u informatie over de conditie van de accu en de ijking van de koppelsensor.