Welkom op bhbikes.nl

Als officiële premium dealer van BH Bikes leveren wij BH op de Nederlandse markt. Hierbij werken wij rechtstreeks samen met de producent in Spanje. BH Bikes Specialist is de grootste specialist van BH Bikes in Nederland! Wij leveren aan particulieren maar ook aan de zakelijke markt. In onze vestigingen treft u een groot deel van het assortiment van BH Bikes. Wij werken met een ruime voorraad en zeer korte levertijden.

Een eerste kennismaking

Op deze website kunt u online kennismaken met het hoogwaardige leveringsprogramma van BH Bikes. Wij doen ons uiterste best om u zorgvuldig te informeren over de talrijke modellen. Heeft u vragen? Twijfel niet om ze te stellen, wij zullen ze met plezier beantwoorden!

Een tastbaar bewijs van kwaliteit

Naast een online kennismaking bent u natuurlijk van harte welkom bij een van onze vestigingen. Wij ontvangen u graag om onze specialistische kennis en passie voor fietsen met u te delen. In de verstigingen van BH Bikes Specialist kunt u de kwaliteit van BH zelf ervaren. Een proefrit zal u direct overtuigen!

BH Bikes winkel

Continue in beweging

BH Bikes is continue in beweging en ontwikkelt jaarlijks nieuwe innovatieve fietsen, e-bikes en speed pedelecs. Op deze website is tonen wij een zo compleet mogelijk overzicht. In de komende periode zullen er nog vele nieuwe modellen worden toegevoegd. Wij zien u graag terug!

Uw Team van BH Bikes Specialisten